A IX-a Ediţie a Congresului Societăţii Române de Strabologie şi Oftalmopediatrie reunit cu A III-a Conferință Națională de Oftalmogenetică, ce vor avea loc la Brașov, în perioada 4-6 iunie 2021.

Dragi colegi,

În numele Societăţii Române de Strabologie și Oftalmopediatrie avem deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la A IX-a Ediţie a Congresului Societăţii Române de Strabologie şi Oftalmopediatrie reunit cu A III-a Conferință Națională de Oftalmogenetică, ce vor avea loc la Brașov, în perioada 4-6 iunie 2021. Beneficiind de prestigioasa prezenţă a unor specialişti atât din ţară cât şi din străinătate, evenimentul va prilejui un schimb activ de informaţii profesionale, util pentru fiecare participant. Invităm toţi medicii oftalmologi să ni se alăture în lupta continuă pentru ridicarea şi menţinerea oftalmopediatriei româneşti pe locul de frunte pe care îl merită.

Manifestarea se va desfășura într-un format mixt: on-line și on-site (în măsura în care acest lucru va fi posibil). Dorim să ne reunim față în față, să discutăm, să dezbatem, să învățăm, să ne privim în ochi și să ne îmbrățișăm, așa cum am făcut-o de ani de zile. Să întâlnim direct invitații străini și să îi stoarcem de cunoștințe. Să ne bucurăm de revedere, de învățare, de normalitate.

Deocamdată, înscrierile se vor face pentru manifestarea on-line, urmând ca în clipa în care vom ști cu certitudine că ne putem întâlni fizic să revenim cu detalii. Revederea noastră este în acest moment doar un vis. Dar acest vis poate deveni realitate și vom face toate demersurile pentru a-l vedea împlinit.

Să ne revedem sănătoși în Aula Universității Transilvania din Brașov!

Cu deosebită considerație,
Dr. Andreea CIUBOTARU
Președinte SRSOP

Dr. Florina Stoica
Președinte SROGEN

facebook
Facebook
www
Website
CONTACT

Paula Coman
0729 964 420
srsop@eventsdesign.ro