A 57-a ediţie a Reuniunii Anuale a Oftalmologilor și a celei de-a 14-a Reuniune Oftalmologică a Asistenţilor Medicali

Dragi colegi și colaboratori,


Îmi face o deosebită plăcere să vă anunţăm organizarea celei de-a 57-a ediţii a Reuniunii Anuale a Oftalmologilor și a celei de-a 14-a Reuniune Oftalmologică a Asistenţilor Medicali.

Ne dorim şi sperăm să putem reveni la formula evenimentelor tradiţionale, onsite, suspendată în anul 2020 datorită pandemiei, bineînțeles în concordanţă cu măsurile luate de autorităţi pentru a preveni răspândirea infecţiei cu virusul SARS-COV-2 sau să putem realiza întâlnirea noastră măcar în sistem hibrid. Pornind de la această premisă optimistă vă invităm în perioada 26 – 29 mai 2021, la Palatul Culturii, la o nouă ediţie a unui eveniment devenit de-a lungul anilor nu doar o tradiţie, dar şi un standard de excelență.

Primul pas în această direcție constă în înregistrarea dumneavoastră ca participant, disponibilă acum online pe website-ul evenimentelor. Termenul limită de înscriere pentru a beneficia de valoarea redusă a taxei de participare este 15 aprilie 2021. Același termen limită este valabil pentru trimiterea rezumatelor lucrărilor dumneavoastră (comunicări științifice, prezentări de cazuri etc.), dar şi pentru comunicarea opţiunii de cazare către organizatorul logistic. Toate aceste servicii pot fi rezervate şi achitate online.

De asemenea, vă invit să vizitați periodic website-ul Reuniunii Anuale a Oftalmologilor din acest an. Vom publica acolo toate informațiile de interes legate de procesul de organizare al evenimentului nostru.

Vă mulțumesc anticipat pentru interesul acordat RAO 2021 și sper să ne revedem sănătoși, onsite sau online, în ultima săptămână a lunii mai.

Cu cele mai alese sentimente,
Prof. Dr. Camelia Margareta Bogdănici 
Președinte RAO 2021