A IX-a Ediţie a Congresului Societăţii Române de Strabologie şi Oftalmopediatrie reunit cu a III-a Conferință Națională de Oftalmogenetica – AMANAT

Dragi lectori, colegi și parteneri,

În numele Comitetului de Organizare, vă mulțumim că ați acceptat să participați la ediția a 9-a a Congresului Societății Române de Strabologie și Oftalmopediatrie și la a 3-a ediție a Conferinței Naționale de Oftalmogenetică cu participare internațională din 21-23 mai 2020 de la Sinaia.

Din păcate epidemia de Coronavirus (COVID-19) ne afectează viața zilnică în foarte multe aspecte, astfel modificând și dinamica evenimentului.

Situația din ultimele săptămâni nu pare să fie mai liniștită, ci din contră, mai agravată, fapt îngrijorător deoarece conferința primește peste 250 de participanți, astfel evenimentul este unul de amploare.

Din nefericire, călătoriile, aglomerația din sălile și culoarele unde se desfășoară manifestarea stiințifică, ar putea fi un risc pentru fiecare dintre noi. Nu dorim să punem în pericol sănătatea nimănui.
Ne pare foarte rău pentru orice inconvenient care apare datorita acestor condiții.

Manifestarea nu este anulată, ci doar amânată pentru anul 2021, cu același program și aceiași lectori în măsura disponibilității de la acea vreme, în aceeași locație!

Vă ținem la curent cu modificările/noutățile ulterioare.
O zi liniștită!
Vă așteptăm cu drag la Sinaia!

CONTACT

Paula Coman
0729 964 420
srsop@eventsdesign.ro