ICO STANDARD INTERNATIONAL EXAMINATIONS, 20 Aprilie 2020 – SE AMANA PE 13 OCTOMBRIE 2020

LISTA CANDIDATILOR LA  ICO EXAM 2020, CLICK AICI:

 

In atentia rezidentilor si tinerilor specialisti in oftalmologie!

EXAMENUL ANUAL ORGANIZAT DE CATRE INTERNATIONAL COUNCIL OF OPHTHALMOLOGY, NU va avea loc in   20 aprilie 2020  intre orele 9.00 – 15.00 .

EXAMENUL VA AVEA LOC IN 13 octombrie 2020 !!!

REVENIM CU AMANUNTE!


Ca si in anii precedenti, examenul va avea doua componente:

  1. Visual Sciences & Optics, Refraction’s & Instruments (part A&B), cu o durata de 3 h, dintre care 2 h dedicate intrebarilor de baza si 1 h pentru optica si refractie.
  2. Clinical sciences assessment for ophthalmologists, cu o durata de 4 h.

La acest din urma test pot participa numai cei care au promovat testul Basic & optics and refraction, in anii anteriori.

 

Taxele de inscriere pentru candidatii din Romania, sunt si in acest an mult sub valoarea celor standard, dupa cum urmeaza:

 

Visual Sciences & Optics, Refraction’s & Instruments (part A&B)  – 245 CHF  ( 1130 RON )

Visual Sciences  –  220 CHF ( 1030 RON )

Optics, Refraction’s & Instruments  – 165  CHF (770 RON )

Clinical Ophthalmology  –  285 CHF  ( 1320 RON )

 

Taxele vor fi platite in echivalent in RON ai sumelor mai sus mentionate si vor fi colectate de catre trezorierul SRO, Dl Dr Ovidiu Musat, la sediul clinicii de Oftalmologie a Spitalului Clinic de Urgenta Militar Central ,,Carol Davila” Bucuresti, de la 10.12.2019 pana la 15.01.2020

 

Formularele de inscriere vor fi completate personal de catre fiecare candidat la acelasi sediu mentionat, sub supravegherea coordonatorului acestui examen, Dna Dr Daniela Selaru, Secretar General al SRO. La completarea acestora, candidatii vor aduce urmatoarele documente, care se vor atasa si trimite odata cu formularul de inscriere:

  • copie dupa Diploma de Licenta

  • copie dupa Certificat de Casatorie pentru cei care si-au schimbat numele ce figureaza pe diploma de licenta

  • o poza color tip pasaport

  • copie dupa certificatul de absolvire al testului Basic & Optics and refraction, pentru candidatii la testul Clinical Sciences

Detaliile legate de bibliografie, tipul de intrebari incluse in teste, modul de completare a raspunsurilor,se pot gasi pe site-ul www.icoexams.org .

Pentru programarea la completarea acestor formalitati si recoltarea acestor sume mai sus mentionate, va rugam sa ne contactati prin e-mail la:   milophtha@oftalmologiaromana.ro