Congresul Societatii Romane de Glaucom, 11- 14 martie 2020, ONLINE

Stimaţii noştri Parteneri,

Sperăm că mesajul acesta vă găsește bine și sănătoşi.

După cum ştiţi, lumea noastră, aşa cum o cunoşteam, suferă modificări în această perioadă şi cu toţii trecem prin multe transformări, cu bune şi cu rele, dar mai ales cu speranţa că #TotulVaFiBine, fiindcă noi toţi, împreună, putem face să fie bine.

Pentru că prioritatea noastră a fost şi este sănătatea şi siguranţa tuturor, evenimentele planificate în prima parte a acestui an au fost amânate. Însă noi ne-am mutat biroul acasă şi căutăm permanent modalităţi de a fi din nou aproape de dumneavoastră, prin abordări alternative ale evenimentelor noastre tradiţionale. Pentru că știința și educația medicală trebuie să continue şi în lunile ce urmează.

Astfel, am creat în cadrul companiei noastre divizia dedicată activităților digitale, pentru a vă putea oferi evenimente virtuale de calitate: congrese, conferinţe, cursuri (şi nu numai), care să acopere cele mai importante domenii ale medicinei.

Începând cu data de 1 aprilie un nou proiect – Congresul Societății Române de Glaucom – este disponibil în portofoliul nostru digital, cu scopul de a pune la dispoziţia comunității medicale informaţii şi noutăţi dintr-un domeniu cu multe provocări: NEUROPROTECŢIA ÎN GLAUCOM.

Echipa Media Med Publicis vă așteaptă și pe rețelele de socializare, să creăm împreună momente și experiențe memorabile!

Să ne auzim şi să ne vedem cu bine!